19 juni 2024
Remy Vasseur Coaching
Uw Persoonlijke Coach in Zeeland

 


 
 
 
Looptrainingen

De techniek van het hardlopen

Hardlopen lijkt heel eenvoudig: net wandelen, maar dan wat sneller. Niets is minder waar. Bij hardlopen komt ontzettend veel techniek kijken. Hoe hoog til je je knieën op? Kun je het beste op je voorvoet of op je hakken landen?
En wat is nu efficiënter: snelle korte pasjes of rustige grote? Daarbij vereist sprinten weer een andere techniek dan een duurloop.

Alle technieken en verschillende houdingen en tempo's komen bij de trainingen gegeven door Remy Vasseur Coaching aan de orde. Zo wordt er gekeken aan de hand van een video naar de juiste looptechniek en houding hiervan. Elk persoon loopt anders. Zo gaan we opzoek naar jou ideale loophouding looptechniek voor een zo effectief mogelijke makkelijke lopende techniek.

Funrun

Speciaal voor kinderen is er de Funrun ! Uw kind maakt kennis met de loopsport. De Funrun is voor kinderen van 6 t/m 14 jaar. 

Privé Looptraining

Bij de privé looptraining wordt je 1 op 1 begeleid en gaan we je houding en techniek analyseren en verbeteren voor optimale prestatie om je persoonlijke doelen te bereiken.

Loopgroepen

Remy Vasseur Coaching biedt in samenwerking met www.b4sport.nl hier vind u alle mogelijkheden.

Scholen

Speciaal voor scholen van het basisonderwijs en voorgezet onderwijs is er naast de Remy Vasseur Coaching fietstrainingen ook de Remy Vasseur Coaching looptraining. Wilt u uw klas of school een bijzondere gymles geven onder leiding van een Zeeuws talent ?

Vaardigheidstraining voor alle leeftijden

De training wordt klassikaal gegeven en kan plaatsvinden op een nabijgelegen sportveld. De kinderen krijgen les in de verschillende aspecten van de looptechniek inclusief uitleg over de warming up en cooling down. Naast het serieuze aspect zal er ook een spelletjes of wedstrijd element aan toegevoegd worden.

Om een indruk te krijgen van deze les kunt u het onderstaande fotoalbum bekijken.

U kunt geheel vrijblijvend contact opnemen voor meer informatie over dit programma.

Aanmelden looptraining

Wilt u zich aanmelden voor de privé looptraining of loopclinics voor groepen of kids (Funrun) of of meer informatie ontvangen? vul dan uw gegevens in via dit formulier en ik zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Geef duidelijk aan waar u zich precies voor aanmeldt of belangstelling voor heeft.

 

Remy Vasseur:
Gediplomeerd HBO Functional Personal Trainer
Hamel College

            

© 2014 Remy Vasseur Coaching | Website gemaakt met Dutch CMS