19 juni 2024
Remy Vasseur Coaching
Uw Persoonlijke Coach in Zeeland

 


 
 
 
Fietstrainingen

Remy Vasseur Coaching biedt fietsclinics aan voor zowel bedrijven als scholen. Deze traingingen worden op verschillende niveau's aangeboden en opgebouwd. Zo staan in de basistraining, die voor iedereen toegankelijk is, zaken als schakelen, bochten maken e.d. centraal.

De gevorderde fietstraining is bedoeld voor mensen met enige ervaring op de racefiets, en die gewend zijn wat langere afstanden te fietsen. U wordt in deze training dan ook geadviseerd om met een hartslagmeter te fietsen, en een km teller op de fiets. Tijdens deze training ligt het accent op snelheid en techniek verbeteren, je energie goed verdelen over de training, eten en drinken tijdens fietsen etc.

Volg de links naar de cursussen voor bedrijven of scholen voor uitgebreide informatie.

Start Indoor fietscursus

De informatie over de indoor fietscursus. 

Meld u nu aan Vol-Vol  17 spinning Fietsen totaal.


6 weken totaal  vanaf  13 November t/m 18 December.

keuze uit 60min les of 120 min 1 of 2 uur totaal.

Nieuwe fietsen zijn aan geschaft voor een heerlijke optimale training!!!!


 


Bedrijven

Voor u als bedrijf zijn er bij Remy Vasseur Coaching ook diverse mogelijkheden zoals een fietsclinic of een meerdaagse training. Ook kan er een beweegprogramma worden opgezet voor uw werknemers of begeleiding om als bedrijventeam deel te nemen aan een loop- of fietsevenement.

Scholen

Speciaal voor scholen van het basisonderwijs en voorgezet onderwijs zijn er de Remy Vasseur Coaching fietstrainingen. Deze splitsen zich op in vaardigheidstraining voor alle leeftijden en naschoolse fietsclinics voor de jeugd.

Aanmelden fietstraining

Wilt u zich aanmelden voor een fietstraining of eerst vrijblijvend kennismaken of meer informatie ontvangen vul dan uw gegevens in via dit formulier en ik zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Deze lessen kan zowel voor kinden als volwassenen naar de wensen van de klant.

 

Remy Vasseur:
Gediplomeerd HBO Functional Personal Trainer
Hamel College

            

© 2014 Remy Vasseur Coaching | Website gemaakt met Dutch CMS