19 juni 2024
Remy Vasseur Coaching
Uw Persoonlijke Coach in Zeeland

 


 
 
 
Looptrainingen Loopgroepen 8 juli 2011

Remy Vasseur Coaching biedt in samenwerking met www.b4sport.nl hier vind u alle mogelijkheden.

De loopclinic wordt gegeven op verschillende niveaus:

Basiscursus Looptraining  (voor de beginnende loper)
Deze 6-weekse Start elke dinsdag avond januari t/m december. de cursus is heel geschikt voor mensen die net begonnen zijn met hadlopen en nog niet zoveel afweten van looptechnieken. U wordt helemaal geschoold door Remy Vasseur in de beginselen van het hardlopen en krijgt technische trainingsaanwijzingen om aan uw techniek te werken. Desgewenst kunt u daarna doorstromen naar de gevorderden groep. U wordt begeleid in een kleine groep.

Onderdelen van de Basislooptraining:

  1. houding techniek
  2. rekken en strekken
  3. ademhaling
  4. langzaam + snelheid
  5. verdeling opbouw conditie
  6. blessure vrij hardlopen
  7. plezier beleven in het lopen

Na 6 weken bent u in staat om tussen de 2-4 km achter elkaar te kunnen hardlopen. U wordt ondersteund met een loopschema wat u helpt u persoonlijk doel te behalen.

De basiscursus Looptraining is ook geschikt voor mensen die meer op tempo willen lopen. Hierin zal voornamelijk het makkelijk hardlopen aan de orde komen deze volgt u gewoon in de bestaande groepen. In deze cursus zal er veel aandacht worden besteed aan het efficiënt en zuinig leren hardlopen.

Vaste Looptrainingen


Deze vaste looptrainingen zijn voor de hardloper met loopervaring. Na de 6de weekse cursus of als u al voldoende loopervaring hebt kunt u instromen in de vaste looptrainingen.Totaal zijn er 6 trainingen in de week. Voor meer info neem zeker eens een kijkje op www.b4sport.nl

 

 

 

Remy Vasseur:
Gediplomeerd HBO Functional Personal Trainer
Hamel College

            

© 2014 Remy Vasseur Coaching | Website gemaakt met Dutch CMS